Ayurvédikus jógaoktató képzés – Yoga Alliance 200 hrs

 

Miért legyél jógaoktató?

 

Szerintem erre a kérdésre csak egy helyes válasz van. Ha azt érzed, belül a szíved mélyén, hogy ezt kell csinálnod, akkor ezt kell csinálnod. A miért ebben az esetben nem lesz egy logikusan megindokolható dolog. Ezt egyszerűen érezni kell. Ne is tedd függővé attól sem, hogy ki, mit mond. Ha a szíved ezt súgja, ha valahonnan jön egy ilyen ötleted, akkor vágj bele bátran. A többit pedig bízd az égiekre.

 

F. Tóth Gabriella yoga AyurvédaJógaoktatónak lenni számomra nagyon komplex dolog. Igazából nem is szeretem ezt a szót használni rá. Én sem jógaoktató vagyok, hanem F. Tóth Gabriella, egy nő, egy ember, aki egyszerre ezen a jóga nevű eszközön keresztül mutatja meg önmagát. A jóga, mint az önkiteljesítés legnagyszerűbb tudományos módszere, remek segítséget ad ahhoz, hogy a benned rejlő tehetséget felismerd, fejleszd és mások javára fordítsd. Én például imádok inspirálni, segíteni, motiválni, erőt és önbizalmat adni és számomra ebben csak eszközök többek között az anatómia, a jóga ászanái, filozófiája és az ayurvéda bölcsességei.

 

Talán tanár lesz belőled ez után a kurzus után, talán nem, de egy biztos: Jobban ismerni fogod magadat és Maga-biztosabb leszel. A kurzus minden elemében arra buzdít, hogy kerülj közelebb a legbelsőbb énedhez és kezdd el bátran az életfeladatod megvalósítását.

 

 

Az  Agnisoma Ayurvédikus jógaoktatóképzés a világ legnagyobb jógaszervezete, az Amerikai székhelyű Yoga Alliance által akkreditált nemzetközi diplomát ad.

Ayurvédikus jógaoktató képzésAYA new logo

A képzés 2015 Tavaszától indul megint, egyedülálló módon mini csoportban (max. 10 fő!), hogy teljes személyes odafigyelést tudjak adni minden résztvevőnek. Meggyőződésem, hogy csak ilyen kis létszám mellett lehet igazán hatékony a tanulási folyamatod és így fogsz a legtöbbet profitálni a kurzusból. Figyelem! A jelentkezés időszak már elindult, folyamatosan lehet küldeni a bemutatkozókat. Ha szeretnél több információt kapni a tanfolyamról, akkor iratkozz fel a képzés Tájékoztatójára itt az oldal alján. 

Nézd meg mit mondanak a képzésről a korábbi résztvevők?

A képzés során megtanulod, hogyan kell figyelembe venni az egyéni konstitúciódat a saját gyakorlásodban, életmódodban, táplálkozásodban és hogyan kell személyre szabni a jógagyakorlást. Emellett részletes jóga és ászana anatómiát tanulhatsz, nemcsak a modern tudomány, de az Ayurvéda szemszögéből is.

A képzés célja, hogy olyan praktikus oktatói készségeket feljlesszünk ki benned, amellyel magabiztosan kezdheted meg a tanítást.

Az Ayurvéda szerint csak az egyéni alkatodat figyelembe vevő gyakorlás hozza meg a valódi eredményeket. Ne feledd, nem megfelelő gyakorlással és táplálkozással többet árthatsz magadnak, mint amennyi hasznod lesz belőle.

Az egészség megtartásához egyszerre szükséges a Te egyéni adottságaidnak megfelelő “bevitel” vagyis táplálék, benyomások, társaság és a megfelelő “önkifejezés” fizikai formában jógagyakorlatok, vagy éppen megfelelő munkavégzés, a neked megfelelő hivatás megtalálása által. Ezekről mind tanulhatsz az Agnisoma képzésen.

További információk: http://www.agnisoma.hu/hu/oktatokepzes

Vagy Iratkozz fel az Agnisoma Oktatóképzés tájékoztatójára ITT és MOST a www.masyoga.hu oldalon keresztül! Kérlek ehhez töltsd ki az alábbi mezőket! Add meg az email címedet és a Keresztnevedet!

(Figyelem! A mező kitöltése átirányít az agnisoma oldalára.)

E-mail cím:*
név:*IMG_0560.jpg

A képzést vezeti: F. Tóth Gabriella - Yoga Alliance ERYT 200, nemzetközi jóga és ayurvéda oktató, okleveles Ayurvédikus masszázsterapeuta

Jelentkezz minél előbb és légy Te is részese a csapatnak!

És még egy dolog:

Ha még sosem hallottál az Ayurvédáról, akkor ajánlom figyelmedbe a következő írást: Miért kellene minden jógásnak megismerkednie az Ayurvédával? 

Namaste,

Gabi


2 hozzászólás a(z) “Ayurvédikus jógaoktató képzés – Yoga Alliance 200 hrs” bejegyzéshez

    1. yoginigabi Szerző

      Köszi Máté! Jól esik a komment és köszi a videót is. Még sok ilyen hasznos és informatív bejegyzést és videót mindannyiunknak. Namaste, Gabi

Hozzászólások lezárva.